Elkészítés: A bárányhúst bevagdossuk, megtűzdeljük megtisztított, szeletekre vágott fokhagymával. Megolvasztjuk a vajat, elkeverjük benne a finomra vágott rozmaringot, kakukkfüvet, megkenjük vele a bárányhúst, meglocsoljuk citromlével. Minden fél kilóra húsz-huszonöt percet számítva roston megsütjük, közben olívaolajjal meg-meglocsoljuk. Kivesszük, tálra tesszük, melegen tartjuk. A rost alá tett serpenyőből kiöntjük a forró zsírt, belekeverjük a lisztet, egy percig melegítjük, megsózzuk, megszórjuk az őrölt borssal, felforraljuk, melegen tartjuk. A joghurtot, a megtisztított, szétnyomott fokhagymát, a metélőhagymát és a mentát jól elkeverjük, fűszerezzük. A combot felszeleteljük, s a pecsenyelével és a mártással meglocsolva egyben sült burgonyával, párolt zöldbabbal, vegyes salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.