Elkészítés: A tésztához a joghurtot egy jól záródó (3 l-es) edénybe öntjük, a joghurtos poharat elmossuk, és szárazra törüljük. A lisztet a sütőporral elvegyítjük, átszitáljuk, a cukorral és a citromhéjjal elvegyítjük, és az edénybe öntjük. A tojást és olajat hozzáadjuk, az edényt fedelével szorosan lezárjuk. Többször, erősen összerázzuk, hogy a hozzávalók jól elvegyüljenek. Az egészet habverővel vagy keverőkanállal még egyszer gondosan átkeverjük. A tésztamasszát (30 x 40-es kikent) sütőlemezre simítjuk. A barackot szitán keresztül jól lecsöpögtetjük, és a tésztán elosztjuk. A sütőlemezt a sütőbe helyezzük. A sütőlemezt süteményrácsra tesszük. A kenéshez a lekvárt egy szitán áttörjük, és egy edényben felmelegítjük, majd a forró süteményt megkenjük vele. Végül megszórjuk a pisztáciával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.