Elkészítés: A szétválasztott tojások sárgáját 6 evőkanál vízzel, a cukorral és a vaníliás cukorral felhabosítjuk, amíg sűrű krémet kapunk. A tojásfehérjét sóval kemény habbá verjük, és a sárgájához keverjük. A lisztet összekeverjük az étkezési keményítővel, a kakaóval és a sütőporral, majd a tojásos krémhez adjuk. A piskótamasszát sütőpapírral kibélelt sütőlapra kenjük, és előmelegített sütőben 10-12 percig sütjük. Sütés után még melegen a sütőpapírt megnedvesítjük, és lehúzzuk a tésztáról, és így hagyjuk kihűlni. A tésztából köröket vágunk ki, amelyekre később a joghurtos krém kerül.
A krémhez a tejszínt felverjük habnak, hozzákeverjük a banános joghurtot, reszelünk bele 5 dkg étcsokoládét. A zselatint előírás szerint alkalmazzuk, és a krémhez keverjük. A krémet kupolaformájú kis tálkákba, formákba töltjük, és hűtőbe tesszük egy éjszakára. Másnap ezekből a formákból kiborítjuk a piskótatészta-alapokra.
A maradék étcsokoládét gőz felett megolvasztjuk, teszünk bele egy kanál olajat, és ezzel az olvasztott csokoládéval leöntünk mindegy egyes kis kupolát. Megvárjuk, amíg a csokoládé megszilárdul rajta, illetve hűtőben dermesztjük tovább.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.