Elkészítés: Bekapcsoljuk a sütőt 170-180 fokra (hőlégkeveréssel, ha van).
Külön összekeverjük a száraz hozzávalókat: a lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát, a cukrot és a vaníliás cukrot, majd a nedves hozzávalókat: a tojást, az olvasztott vajat, a kefirt vagy natúr joghurtot.
A száraz és a nedves hozzávalókat összeöntjük, óvatos mozdulatokkal összedolgozzuk, továbbá beleteszünk ízlés szerint 12-15 dkg kicsire összevágott csokidarabot, banánt, aszalt gyümölcsöt stb..
Belekanalazzuk a muffinpapírba vagy -formába, és 20-25 perc alatt megsütjük. Kb. 12-14 db közepes muffint lehet készíteni belőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.