Elkészítése: Az összevágott gyümölcsöt előzőleg cukorral szórjuk meg, hogy levet eresszen. A joghurtba beletesszük a porcukrot és a gyümölcsöt - a levélel együtt -, és összekeverjük. A zselatint egy pohárba tesszük, 2-3 evőkanál vízzel elkeverjük, és hagyjuk, hogy megdagadjon. Ha kész, felteszünk a gázra 1 dl vizet, beletesszük a már megdagadt zselatint, (a vízben fel fog oldódni), felforraljuk, de csak gyöngyözésig. Majd kihűtjük, és amikor kezd kocsonyásodni, belekeverjük a joghurtba. A joghurtot betesszük a hűtőbe (kb.30 perc), és amikor kezd megdermedni, ráöntjük a piskótára. A tetejére gyümölcsöt rakunk és leöntjük a tortazselével. HIDEGEN, kockára vágva tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.