Elkészítése: A tejszínt elkeverem 1 csomag habfix-szelel és 1 csomag vanilin cukorral, habszifonban habot készítek belõle. Ezután a joghurtokat a kristálycukorral, a maradék vanilin cukorral és a zselatinnal összemelegítem. (Tilos forralni!) Hûlni hagyom. Amikor langyosra hûlt, a tejszínhabot belekeverem, és kivajazott, szívalakú, csatos tortaformába öntöm. Beledobálok 2 doboznyi ribizlit, a tetejét elsimítom. Dermedésig hûtõbe teszem (a folyamat mélyhûtõben meggyorsítható). Ezalatt elkészítem a tortazselét. A megdermedt tortára halmozom a maradék ribilzlit, ráöntöm a tortazselét és hûtõbe teszem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.