Elkészítés: A tejszín kemény habbá verem. A joghurtot összekeverem a zselatinnal és a cukorral, és gáz fölött meglangyosítom (nem kell forralni).
Egy levehető oldalú formába belepakolom a babapiskótát, amit előzőleg meglangyosított tejben egyesével hirtelen megforgatok.
A joghurtot összekeverem a tejszínhabbal, beleforgatom a gyümölcsöt (ha fagyasztott gyümölccsel készítjük a tortát, a gyümölcsöt a piskótára szórjuk).
Ezt az egészet ráöntöm a babapiskóta tetejére, szépen elsimítom, és hűtőbe teszem. 4-5 óra dermedés után szeletelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.