Előkészítés: A körtét meghámozzuk úgy, hogy a szára rajta maradjon. Kettévágjuk, és a magházát kiemeljük. A juhtúrót egy kanál tejszínnel lazítva simára keverjük. A diót durvára vágjuk. A réteslapokat kettévágjuk. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: A diót összekeverjük a juhtúróval, borssal ízesítjük. A körtéket megtöltjük a juhtúrós masszával, a két-két felet összeillesztjük, és becsomagoljuk a félbevágott réteslapba. Sütőlapra tesszük, olajjal meglocsoljuk. A sütőben kb. 25 perc alatt aranysárgára sütjük. A kimaradt tölteléket felhígítjuk a tejszínnel, és ezzel a mártással együtt kínáljuk a körtéket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.