Elkészítés: A vizet felforralom, beleteszek 1 kanál zsírt, sót, borsot,
majd lassan ráöntöm a kukoricadarát (az elforrt vizet pótolni kell). Kb.
10-15 percig lassú tûzön fõzöm. Eközben a hagymát a maradék zsíron
megpirítom. Kizsírozok egy 22 cm átmérõjû jénait, alulra egy rétegben
elsimítom a kukoricakása felét, erre teszem a morzsolt juhtúró és a
pirított hagyma felét (zsírral együtt), majd még egy réteg kukoricakása következik, a tetejére ismét juhtúró és hagyma kerül, végül a pirospaprikával elkevert 2 dl tejföl. Ízlés szerint pirított szalonnát is lehet a rétegek közé és a tetejére szórni. Ezután 10-15 percre sütõbe tesszük, amíg a tejföl kicsit megpirul rajta. Tortaszeletként vágjuk, tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.