Elkészítés: A húst kissé kiklopfoljuk, megsózzuk, borsozzuk.
A juhtúrót a tejföllel összekeverjük, az apróra vágott kaporral fűszerezzük, és a pici kockára vágott füstölt sonkával gazdagítjuk.
A tölteléket a hús egyik oldalára halmozzuk, a másik oldalát ráhajtjuk. Kicsit összenyomjuk, hogy a töltelék ne folyjon ki. Lisztben megforgatva félretesszük.
A bundázáshoz a felvert tojásokat megsózzuk, borsozzuk, majoránnával fűszerezzük, majd a liszttel és a tejföllel simára keverjük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, végül a hámozott nyers burgonyát belereszeljük.
A töltött hússzeleteket a burgonyás masszába forgatjuk, hogy körben mindenhol bevonja, majd forró olajban szép pirosra sütjük.
Burgonyapürével vagy vegyes zöldségkörettel, salátákkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.