Elkészítés: A túrót, a porcukrot és a sót egy keverőtálba tesszük. Hozzáadjuk a tejet, majd fokozatosan az olajat. Robotgép segítségével jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet.
Lisztezett felületen átgyúrjuk, és téglalap formájúra nyújtjuk. Megkenjük olajjal, rászórjuk a porcukor és kakaó keverékét, eligazítjuk, majd feltekerjük. Pár percet pihentetjük, amíg a kakaót átitatja az olaj, ezután kb. 1,5 cm vastag csigákat vágunk belőle.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 200 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.