Elkészítés: Az élesztőt felfuttatjuk a cukros tejben. A lisztet az élesztős tejjel, a tojássárgájákkal, a csipet sóval jól eldolgozzuk, majd beletesszük az olajat is. Kilisztezett tálban, langyos helyen kétszeresére kelesztjük.
Ha megkelt, átgyúrjuk, ujjnyi vastagságú téglalap alakúra kinyújtjuk, meglocsoljuk az olvasztott margarin felével, rászórjuk a porcukros kakaót, és feltekerjük bejgli formájúra. 1,5 ujjnyi szeletekre vágjuk, kikent tepsibe fektetjük, és meglocsoljuk az olvasztott margarin maradék részével.
Előmelegített sütőbe tesszük, és ha már majdnem kész, 1 percre kivesszük a sütőből, meglocsoljuk vaníliás tejjel, és visszatolva készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.