Elkészítés: A cukrot elkeverjük a liszttel, beleöntjük a felfutatott élesztőt és a többi alapanyagot. Gyenge, jól nyújtható tésztát kapunk. Kb. fél óra kelesztés után 6 cipóra osztjuk. A tésztákat lisztezett desztkára tesszük, és tepsi nagyságúra nyújtjuk, majd mindegyiket megkenjük a a töltelékkel. Felsodorjuk őket egyenként, és hármas fonással befonjuk. Az így kapott 2 fonottkalácsot zsírozott tepsibe tesszük, és 1/2 órát pihentetjük. Pihentetés után a tetejét megkenjük tojássárgájával. Előmelegített sütőben közepes lángon kb. 20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.