Elkészítés: A puha margarint a cukrokkal, a narancslével és a fűszerekkel géppel jól kikeverjük, majd mehet bele a többi hozzávaló. Ezekkel is kikeverjük, de már csak kézzel, legvégül a durvára tört dió felét rakjuk bele és elkeverjük.
Bélelt tepsibe öntjük, elsimítjuk, majd a megpucolt és gerezdekre vágott almával beborítjuk, a maradék dióval megszórjuk.
Előmelegített 180 fokos sütőben kb. 35 perc alatt megsütjük, majd kihűlés után szögletes szeletekre vágjuk. Ha úgy tetszetősebb, meghinthetjük porcukorral is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.