Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd fóliába csomagoljuk, és fél órára hűtőbe tesszük.
Ez idő alatt a töltelék hozzávalóit összekeverjük, majd turmixoljuk, míg krémes nem lesz.
A hűtőből kivesszük a tésztát, 2 részre osztjuk. Az egyik felét a pitetálnál nagyobbra nyújtjuk, hogy a tál falát is betakarja a tészta.
A pitetálat én kikenem és lisztezni is szoktam, majd beleteszem a nyújtott tésztát, ráhalmozom a tölteléket, és a végén pitetál nagyságúra nyújtott tésztát is ráteszem. Villával megszurkodom a tetejét.
180 fokos sütőben (nem kell előmelegíteni) 25-30 percig sütöm alsó-felső sütéssel, légkeverés nélkül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.