Előkészítés: A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk. A húst éles késsel hosszú, vékony, kb. 2 cm széles csíkokra vágjuk.
Elkészítés: A húscsíkokat legyezőszerűen nyársakra vagy hurkapálcikára fűzzük. A nyársakat tálcára tesszük. Összekeverjük a citromlevet a szójaszósszal, az olajjal, a cukorral és a fokhagymával. Ecsettel megkenjük vele a húst, lefedjük, és 1-2 órát pácoljuk a hűtőben. Elkészítjük a mandulaszószt: a tejben felforraljuk a kókuszreszeléket, kihűtjük. Mixerben péppé zúzzuk a mandulaforgácsot a kókuszos tejjel, a citromlével, a cukorral, a szójaszósszal, a paprikaporral és a fokhagymával. Tálkába szedjük, félre tesszük. A húsokat grillre tesszük, és kb. 8 perc alatt, többször megforgatva megsütjük. A mandulaszósszal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.