Előkészítés: A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk. A húst éles késsel hosszú, vékony, kb. 2 cm széles csíkokra vágjuk.
Elkészítés: A húscsíkokat legyezőszerűen nyársakra vagy hurkapálcikára fűzzük. A nyársakat tálcára tesszük. Összekeverjük a citromlevet a szójaszósszal, az olajjal, a cukorral és a fokhagymával. Ecsettel megkenjük vele a húst, lefedjük, és 1-2 órát pácoljuk a hűtőben. Elkészítjük a mandulaszószt: a tejben felforraljuk a kókuszreszeléket, kihűtjük. Mixerben péppé zúzzuk a mandulaforgácsot a kókuszos tejjel, a citromlével, a cukorral, a szójaszósszal, a paprikaporral és a fokhagymával. Tálkába szedjük, félre tesszük. A húsokat grillre tesszük, és kb. 8 perc alatt, többször megforgatva megsütjük. A mandulaszósszal kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.