Elkészítés: A csirkecombokat bőrüktől megtisztítva előző este borsozunk, sózunk, bazsalikomozunk.
A kikent tepsibe - nem kell vastagon - beletesszük az egyszer átmosott savanyú káposztát. Aki nem szereti savanyún, az többször is átmoshatja, de pont ez ad neki egy kis pikáns ízt. Ráhelyezzük a csirkecombokat, a tetejükre bacont teszük, és végül ráöntjük a tojás, a joghurt és tejföl keveréket - ízlés szerint ezt is lehet fűszerezni.
Alufóliával lefedve pároljuk, míg a hús megpuhul, majd rátesszük a mozzarella sajtot, és ezzel együtt még átsütjük. Mozzarella helyett lehet más sajtot is tenni, én néha parmezánt szoktam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.