Elkészítés: A káposztát lereszelem. Egy nagyobb serpenyőben olajat hevítek, ebben megpirítom a felkockázott szalonnát, majd karamellizálom a cukrot, s beleteszem a káposztát. Sózom, borsozom (jó sok borsot használok), s állandó keverés mellett, hogy ne égjen oda, párolom. Amikor már majdnem kész, öntök hozzá egy kevés bort.
Sós vízben, melyhez kevés olajat adok, megfőzöm a tésztát, leszűröm. Egy serpenyőben kevés vajat olvasztok, beleforgatom a tésztát, s egy kicsit megpirítom. Végül beleforgatom a káposztába, összekeverem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.