Elkészítés: A káposztát lereszeljük, besózzuk. Egy nagyobb lábasban 2 evőkanál zsírt olvasztunk, a káposztát kinyomkodjuk a sóból, és a zsíron megpároljuk. Ízlés szerint borsozzuk.
A lisztből, tojásból sóval és vízzel rendes (kifőznivaló) tésztát gyúrunk. Két téglalap alakra, vékonyra kinyújtjuk.
A kihűlt káposztát a kinyújtott tésztalap hosszabb szélére halmozzuk, és betekerjük, mintha rétes lenne. Kizsírozott tepsibe helyezzük, szép rózsaszínűre sütjük. Rombusz alakúra szeletelve, melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.