Elkészítés: A hurkákat alufóliába csomagoljuk, és előmelegített forró sütőben megsütjük.
Közben a rizst 2 evőkanál olajon megfuttatjuk, és a térfogatához képest másfélszeres vízzel felöntjük. Beletesszük az ételízesítőt, és addig pároljuk, míg az összes levet magába szívja.
Egy tepsiben elterítjük a savanyú káposztát, elrendezzük rajta a hagymakarikákat, majd rászórjuk a rizst. Felöntjük 2 pohárnyi vízzel, majd rárakjuk a megsült és karikákra vágott hurkákat. A tejfölben elkeverjük a zúzott fokhagymát, megsózzuk, borsozzuk, és lelocsoljuk vele az ételt.
Alufóliát borítunk a tetejére, és 25 percig közepes lángon pároljuk. Végül a fóliát levéve, kissé megpirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.