Elkészítés: A majonézhez a tojássárgáját tálba teszem. Kézi habverővel keverni kezdem, először néhány csepp olajat adok hozzá, majd folyamatos keverés mellett, vékony sugárban hozzáöntöm a teljes olajmennyiséget. Sűrű, krémes állagot vesz fel néhány perc elteltével. Ekkor hozzáadom a mustárt, a sót, a cukrot, a borsot, valamint néhány csepp citromlevet. Ha minden alaposan elkeveredett, hozzáadom a tejfölt is, és azzal is jól elkeverem. A végén, ha szükséges, módosítok a fűszerezésen, és adagolok hozzá még egy kevés citromlevet.
A sóban eltett kapribogyót alaposan kimosom, megszárítom.
A zellert meghámozom, nagylyukú reszelőn lereszelem. Egy kisebb lábosban 2-3 dl vizet felforralok, sózom, kevés citromlével ízesítem, és beledobom a zellert. 1-2 percig hagyom a tűzhelyen, majd leszűröm, kissé hűlni hagyom.
A lecsepegtetetett zellerhez adom a kapribogyót, átforgatom, majd az egészet beleforgatom a majonézmártásba. Tálalás előtt legalább 20 percig frizsiderben pihentetem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.