Elkészítése: A csirkecombokat kifilézzük, majd egyenletes kockára vágjuk. Forró olajban megpirítjuk. Szárnyasfűszerrel, a kapor felével, mustárral ízesítjük, majd hozzáöntjük a bort. Jól kiforraljuk, és behabarjuk a liszttel elkevert tejföllel, végül hozzáadjuk a maradék kaprot.
Közben elkészítjük a rösztit. Lereszeljük a burgonyát, ízesítjük, és a serpenyőben korong vagy háromszög alakúra formázva kevés olajon szép ropogósra sütjük. Forrón tálaljuk, díszítésként megszórhatjuk még kevés kaporral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.