Elkészítés: A zöldséget karikákra, a vöröshagymát negyedekre vágjuk. Combjainkat fazékba tesszük, mellévetjük a zöldségeket és az egész borsot. Felöntjük annyi vízzel, hogy a húst éppen ellepje, megsózzuk, és puhára főzzük.
Ha elkészült, kiemeljük a húst a főzőléből, és tálalásig melegen tartjuk. A levet átszűrjük. A vajból és a lisztből világos rántást készítünk, beleszórjuk az összevágott kaprot, majd a húslével, a borral és a tejszínnel felengedjük. Sóval, citromlével, kevés cukorral ízesítjük, és jól átforraljuk.
Tálaláskor a combokat a mártással bevonjuk, és vajas burgonyával körítjük. Kínáljunk mellé villányi cabernet sauvignont.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.