Elkészítés: A kacsacombokat megsózzuk, meghintjük majoránnával, majd kevés forró olajba téve mindegyik oldalára átfordítva elősütjük.
Ezután a kacsacombokat kiemeljük, és a
visszamaradt olajban az apróra vágott vöröshagymát üvegesre dinsteljük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a köménymagot, megszórjuk pirospaprikával, majd a savanyú káposztát is beletéve kevés vizet öntünk rá, és összekeverjük. Sóval, szegfűborssal, csomborral, babérlevéllel ízesítjük.
Tetejére sorban ráhelyezzük a kacsacombokat, és fedővel letakarva készre pároljuk. Ekkor a combokat kivesszük, a káposztához öntjük a tejfölt, és néhány percig forraljuk.
Tálaláskor a káposztát meghintjük friss, vágott kaporral, és melléhelyezzük a kacsacombokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.