Elkészítés: A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk. Ha kihűlt, kettévágjuk.
A krémhez a két csomag pudingport a fél liter tejjel, a két csomag vaníliás cukorral és a tojássárgával sűrűre főzzük. Ha kihűlt, a 20 dkg margarint 20 dkg porcukorral kikeverjük, és a két krémet összedolgozzuk. Megfelezzük, és az egyik felébe 2 kanál kakaóport keverünk.
A kettévágott tésztára először a fehér krémet simítjuk rá, majd ráhelyezzük a másik tésztát, és megkenjük a kakaós krémmel.
A tetejére csokoládét olvasztunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.