Elkészítés: Az élesztőt langyos tejben cukorral felfuttatjuk, majd a tészta hozzávalóival összedolgozzuk. Ha kevés a liszt, bátran szórjunk még hozzá, akkor jó a tészta, ha nem tapad a kézhez. 20 percet kelesztjük, addig megcsináljuk a krémet.
A közepesen folyós margarint habosra keverjük a cukorral és a fahéjjal, a narancs héjat belereszeljük.
A megkelt tésztát 6 cipóra vágjuk, és egyesével kinyújtjuk, megkenjük a krémmel, feltekerjük. A rudakat kettesével vagy hármasával összesodorjuk.
Tetejét tojással kenjük, és forró sütőbe tesszük, közepes lángnál 35-40 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.