Elkészítés: A karalábékat meghámozzuk, megmossuk, és nagylyukú reszelőn lereszeljük, majd besózzuk, és pár percig állni hagyjuk. A kicsavart karalábét kevés olajon folyamatos keverés mellett jól lepirítjuk. A karalábé akkor van kész, ha víztartalma teljesen elpárolog, és színe szép, világosbarna lesz. Ízlés szerint sóval, borssal fűszerezzük.
Míg a karalábé elkészül, lobogó sós-olajos vízben kifőzzük a tésztát, majd leszűrjük. A kész karalábét óvatosan összekeverjük a leszűrt tésztával, és azonnal tálaljuk.
Jó étvágyat!!!!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.