Elkészítés: A fél kiló lisztet a 10 dkg cukorral, 10 dkg margarinnal, 1 kávéskanálnyi szódabikarbónával, 1 tojással és egy kevés tejjel összegyúrjuk. A tésztát 6 részre osztjuk, vékonyra kinyújtjuk, és a lapokat a tepsi hátán előmelegített sütőben közepes lángon egyenként megsütjük.
1 liter tejet 4 púpozott evőkanál liszttel és 2 evőkanál cukorral péppé főzünk. 4 evőkanál cukrot barnára pirítunk, hozzáadunk 15 dkg margarint, összefőzzük, és még melegen a péphez adjuk. Jól kikeverjük. Ha langyosra hűlt, a lapokat megtöltjük vele, a tetejét csokidarával megszórjuk, de csak másnap szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.