Elkészítés: Őzgerinc formát kibélelünk baconnel úgy, hogy mindkét szélén kilógjon a bacon. Ezután az ízlés szerint befűszerezett karajszeleteket lisztbe és tojásba mártjuk, és a szalonnára fektetjük. Erre egy sor karavánsajtot teszünk, majd újra a lisztbe tojásba mártott borda következik, és így folytatjuk, amíg elfogynak a hozzávalók. Ezután a bacont ráhajtjuk a hús tetejére, majd az őzgerincforma hosszába is teszünk egy szelet bacont. Alufóliával beborítjuk a formát, tepsibe állítjuk, aláöntünk kb. másfél cm vizet, és mérsékelt tűznél másfél órát sütjük. A fóliát levéve kicsit megpirítjuk a szalonnát. Ezután hosszú tálra borítjuk, szeleteljük. Tetszés szerinti salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.