Elkészítés: A húst kiklopfoljuk, majd sózzuk. A karfiolt rózsáira szedjük, és roppanóra gőzöljük. A hús megforgatjuk az őrölt borssal elkevert lisztben, zsiradékon hirtelen elősütjük, utána mustárral megkenjük.
Egy nagyobb tepsit zsiradékkal kikenünk, meghintjük zsemlemorzsával. A karfiolt egyenletesen letesszük az aljába, megsózzuk, majd a hússzeleteket ráhelyezzük. A húsra teszünk 1-1 szelet sajtot és füstölt tarját.
A tejfölt kikeverjük a tojással, a reszelt sajttal, az aprított petrezselyemzölddel, és az egész rakományt nyakon borítjuk vele. 180 fokos sütőben 25 percig sütjük, pirítjuk. Rizzsel vagy krumplipürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.