Előkészítés: A gombát megtisztítjuk, és vékonyra felszeleteljük. A karfiolt megmossuk, és rózsáira szedjük. A hagymát meghámozzuk, és apróra vágjuk. A petrezselymet leöblítjük és felaprítjuk.
Elkészítés: Lábasban felforrósítjuk a vajat, beletesszük a gombát, a hagymát, és kevergetve, lassú tűzön megpároljuk. Megszórjuk a liszttel, kevergetve tovább pirítjuk, majd felöntjük kb. 1 l vízzel. Megszórjuk egy csipet őrölt borssal, az ételízesítővel, és felforraljuk. Beletesszük a karfiolt, és letakarva, lassú tűzön kb. 15 perc alatt készre főzzük. A tojássárgáját simára keverjük a tejszínnel, a levest levesszük a tűzről, és a tejszínes keverékkel dúsítjuk. Jól elkeverjük, de már nem főzzük tovább. Petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.