Öblös serpenyőben felhevítjük a zsírt, megfonnyasztjuk benne a megtisztított, szeletekre vágott hagymát. Kivesszük, félretesszük, a sertésszeleteket kettesével vagy hármasával mindkét oldalukon megpirítjuk. A zsírt kiöntjük a serpenyőből, a sertésszeleteket benthagyjuk, rájuk tesszük a megfonnyasztott hagymát, a rozmaringot, a megtisztított, szétnyomott fokhagymát. Megsózzuk-borsozzuk, ráöntjük a negyed liter bort, a serpenyőt felfedjük, s a bordákat meg-megforgatva addig pároljuk (kb. másfél órát), amíg a hús fel nem szívja a folyadékot. Lassan fel-felöntve vízzel tovább pároljuk, míg a szeletek meg nem puhulnak. Akkor áttesszük előmelegített tálra, és fóliával lefedve melegen tartjuk. A serpenyőben maradt lében elkeverjük a lisztet, hozzáöntünk egy-egy dl bort és vizet, végül a tejet, s addig kevergetjük, amíg sima mártást nem kapunk. A mustárt cukorral és a megmaradt fél dl borral elvegyítjük, s belekeverjük a mártásba. Hozzáadjuk a rozmaringot, kívánság szerint ízesítjük. Kevés mártással meglocsoljuk a hússzeleteket, a többit előmelegített mártásos csészében a hús mellé tálaljuk. Főtt rizst, sült burgonyát, sós vízben főtt brokkolit kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.