Előkészítés: A zselatint a csomagon olvasható utasítás szerint 10 percre beáztatjuk 4 evőkanál vízbe.
Elkészítés: A tejet a tojással és a cukorral nagy lábosban elkeverjük, és lassú tűzön, állandóan kevergetve addig melegítjük, amíg habos, sűrűsödő massza lesz belőle (nem szabad forrnia!) A zselatinhoz öntjük a likőrt, felforraljuk, és a tojásos masszába keverjük. Az egészet hagyjuk kihűlni. Amikor a krém elkezd megdermedni, kemény habbá verjük a tejszínt, és a krémbe forgatjuk. A kávéhabot kelyhekbe szedjük, és legalább 4 órára, de inkább egy éjszakára betesszük a hűtőbe. Csokoládés vagy kávés keksszel díszítve tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: másnap
1 adag: 525 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.