Egy magas falú edénybe belerakjuk a tojásokat és felverjük habosra. Habosítás közben fokozatosan hozzáadjuk a cukrot. Addig verjük, míg a massza világos színű lesz.
Hozzászitáljuk a lisztet, a sütőport és a kakaót. Csomómentesre keverjük.
20x36 centis tepsibe öntjük. 180 fokon 25-30 percig sütjük. Lehűtjük a tortalapot, majd megkenjük lekvárral.
2 evőkanál zselatint öntsünk egy pohárba, oldjuk fel a forró kávéba, majd hagyjuk kihűlni.
Egy magas falu edénybe beleöntjük a tejszint, és kemény habbá verjük. Amikor kemény a hab, hozzáöntjük a lehűtött zselatinos kávét. A kávés hab felét azonnal tegyük a tortára.
Elsimítjuk a tetejét és hűtőbe rakjuk néhány percre, amíg a hab másik felébe belekeverjünk egy kevés kakaót. Rárakjuk ezt is és ismét hűtőbe rakjuk néhány percre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.