Elkészítés: A tejet a pudingporral, a kristálycukorral és a kávéval sűrűre főzzük. A margarint a porcukorral habosra keverjük. A kihűlt kávés pudingot krémesre keverjük, majd beledolgozzuk a margarint.
A sziruphoz valókat fölforraljuk.
Egy 24 cm-es átmérőjű tortaforma alját és oldalát fóliával kibéleljük. Az alját babapiskótával kirakjuk úgy, hogy néhányat kettétörünk, így mindenhova jut belőle. Először sziruppal, majd lekvárral kenjük meg. Ezután a krém 1/3 részével vonjuk be. Erre még 2 réteget rakunk ugyanígy. 1 éjszakára
hűtőbe tesszük.
Másnap kicsomagoljuk, és a tetejét kemény habbá vert tejszínnel vonjuk be, meghintjük reszelt csokival.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.