Előkészítés: Felforralunk 1 dl vizet, és belekeverjük a kávét.
Elkészítés: A kávét összekeverjük a porcukorral és a darált dióval. Porcukorral megszórjuk a nyújtódeszkát, és kb. 1 cm vastagra nyújtjuk rajta a kávés masszát. Szúróformával kis tallérokat szúrunk ki, fóliára tesszük őket, és legalább 1 napig száradni hagyjuk. Másnap a mázhoz porcukrot elkeverjük a pálinkával, bevonjuk vele a tallérokat, és 1-1 fél diót ragasztunk rájuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: másnap
1 darab: 145 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.