Előkészítés: A hagymát meghámozzuk, nagyon apróra vágjuk. A kaprot, a tárkonyt leöblítjük, szárazra rázzuk, szintén apróra vágjuk.
Elkészítés: A vajat krémesre keverjük, kevés sóval, borssal fűszerezzük. Belekeverjük a kaprot és a tárkonyt, végül óvatos mozdulatokkal, hogy ne törjük össze, beleforgatjuk a kaviárt. A lágy vajat két folpack-lap között egy deszkán 3-5 mm vastagságúra kinyújtjuk, és a deszkával együtt kb. 30 percre a hűtőbe tesszük. A kenyeret felszeleteljük, mindegyikre egy kis salátalevelet fektetünk. A vajból kiszúróval formákat vágunk ki, a salátára tesszük, és kínáljuk.
Munka: kb. 25 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 1526 kJ/365 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.