Elkészítés: A csirkemelleket középen szétnyitottam, kiklopfoltam, szárnyas fűszerkeverékkel és kevés sóval megszórtam. A hússzeleteket kevés olívaolajon fehéredésig sütöttem.
A parajt a vajon sóval, borssal és fokhagymával ízesítve megpároltam. A kecskesajtot 8 szeletbe vágtam.
A csirkemelleket kivajazott tepsibe tettem, mindegyikre halmoztam a megpárolt parajból, és 2-2 szelet kecskesajttal betakartam. Előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütöttem.
Köretnek sült zöldséget készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.