Elkészítés: A kinyújtott leveles tésztát 10 darab négyzet alakú lapra felvágjuk.
A tökmagot a rozmaringlevelekkel apróra vágjuk, és 1 evőkanál olajon megfuttatjuk. A kecskesajtot villával összetörjük, a fűszeres olajat hozzákeverjük, sózzuk, borsozzuk. A tojásfehérjét habbá verjük, és a sajtkrémbe forgatjuk. A tésztadarabokra 1-1 evőkanálnyi krémet teszünk.
Az almákat megtisztítjuk, meghámozzuk, félbevágjuk, a magházat eltávolítjuk. Minden krémes tésztára 1-1 almadarabot fektetünk. A baconoket hosszában félbevágjuk, és kereszt alakban az almákra fektetjük.
A tojássárgáját 1 evőkanál vízzel felverjük, és a tésztákra kenjük. 200 C-fokra előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.