Elkészítés: A fügéket megmossuk, leszárítjuk, hosszában négy részt bevágjuk, de nem vágjuk teljesen át, majd kicsit szétnyitjuk, egy kis darabka kecskesajtot nyomunk bele, és ha az összes fügét megtöltöttük, sütőpapírral bélelt tepsibe állítjuk.
Meglocsoljuk az olívaolajjal, megszórjuk frissen őrölt borssal, és 180 fokos sütőben 12-15 perc alatt megsütjük.
Közben a rozsos mini bagettet vagy kiflit éles késsel félujjnyi vastag szeletekre vágjuk, és serpenyőben, szárazon mindkét oldalukat megpirítjuk.
Tálaláskor 3-3 töltött fügét tányérra teszünk, pirított bagett- vagy kifliszeleteket teszünk mellé, és körbelocsoljuk a sült zsiradékkal. Forrón kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.