Elkészítés: A tésztához valókat összedolgozzuk, majd letakarva hűtőbe tesszük 1 órára. Ezután 2 egyforma cipót formázunk belőle, az egyiket kinyújtjuk, és tepsi hátán kisütjük kb. 200 fokon, 12 perc alatt. A másik tésztalapot is ekkorára nyújtjuk, és margarinnal kikent tepsibe fektetjük. Mielőtt a tölteléket rátennénk, pár percig elősütjük.
A töltelékhez a tojássárgáját a porcukorral kikeverjük, majd a darált diót, a kakaót és a sütőport belekeverjük. Legvégül a tojások keményre vert habját is hozzáadjuk. Ezt a masszát a tepsiben lévő tésztalapra simítjuk, és együtt sütjük változatlanul közepes lánggal, kb. 18 percig.
A krémhez a tejben felfőzzük a pudingport, majd hűlni hagyjuk. A margarint a cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudingot hozzáadjuk. Ezután a kihűlt, tepsiben lévő tésztára simítjuk. A krém tetejére tesszük a tepsi hátán kisütött tésztalapot, porcukorral meghintjük, és lesúlyozva hűtőbe tesszük pár órára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.