Elkészítés: Az egyik tejfölben feloldunk 4 evőkanál porcukrot és 2 csomag vaníliás cukrot. A másikban 5 evőkanál porcukrot, 1 csomag vaníliás cukrot és a kakaót. Egy téglalap alakú tepsi alját kirakjuk szorosan egymás mellé helyezett keksszel. Leöntjük a fehér krém 2/3-ával. Egy sor keksz következik, majd a barna krém szintén 2/3-a. A harmadik sor kekszet a kétféle megmaradt krémmel öntjük le. A tetejére tegyünk almaszeleteket, majd alufóliával letakarva 12 órára rakjuk hűtőszekrénybe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.