Elkészítés: 10 tojásból piskótát sütünk úgy, hogy a tojásfehérjét kemény habbá verjük, beletesszük a cukrot, az étolajat, a 10 tojássárgát, végül a sütőporral elkevert 26 dkg lisztet. Sütőpapírral bélelt tepsiben sütjük. Ha kihűlt, kettévágjuk.
A krémhez 4,5 dl tejben a 15 dkg cukrot és a vaníliáspudingport felfőzzük. Hűtjük, majd belekeverjük a 25 dkg margarint.
A krém felével megkenjük a kettévágott piskóta alsó felét, rárakjuk a másik piskótát.
A maradék krémbe 5 dkg darált diót, 10 dkg darált kekszet, 1 rumaromát belekeverünk. Ezt tesszük a piskóta tetejére.
Reszelt étcsokoládéval, vagy tortadarával díszítjük a süteményt.
Készíthetjük úgy is, hogy a piskótából kerek formákat szúrunk ki, és ezeket töltjük meg a krémmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.