Elkészítés: Egy nagy tepsi alját keksszel kirakom. 1,5 liter tejet felforralok. 10 tojássárgáját 10 evőkanál cukorral kikeverek habosra. Hozzáadok 7 evőkanál lisztet és 1-2 csomag vaníliás cukrot. Óvatosan csomómentesre keverem fél liter tejjel. A maradék tejet összeöntöm a lisztes, tojásos, cukros tejjel, majd visszateszem a tűzre. Összefőzöm. Miután besűrűsödött, a tepsiben lévő kekszekre öntöm az egészet. A forró krémre teszek még egy sor kekszet. A 10 tojás fehérjét 10 púpos evőkanál cukorral felverem, gőz fölött megfőzöm. A kész habot a kekszre öntöm, és az egészet instant kakaóval meghintem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.