A darált kekszet,a porcukrot és az átszitált kakaóport összekeverjük,majd hozzáöntjük a tejet és a rumot vagy a rumaromat. Összegyúrjuk az alapanyagokat,frissen tartó fóliába csomagoljuk a tésztát, és 10 percre a fagyasztóba tesszük. Míg a tészta hűl elkészítjük a krémet. A szoba-hőmérsekletű vajat habosra keverjük a porcukorral és a vanilincukorral. A lehűlt tésztát kivesszük a fagyasztóból és két egyforma részre osztjuk. Frissen tartó fólián egyenként kinyújtjuk a tekercseket,amit vastagon megszórunk porcukorral, hogy ne ragadjon le. A lapokat megkenjük a vajkrémmel. Ezután fogyasztásig hűtőben tartjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.