Elkészítés: Csirkemellet kifilézek, vékony, hosszú csíkokra vágom. Kevés olajra ráteszem, megsózom, borsozom, teszek hozzá köménymagot, lefedem 10 percre, majd utána egy negyed üvegnyi ketchup-ot teszek rá, még 2-3 percig hagyom a gázon, majd leveszem, és a már odakészített tepsibe beleöntöm. Erre ráteszek füstölt sajtot (a legjobb a karaván) és a tetejére szépen elhelyezem a vékony szeletre vágott bacont. A tepsit befedem alufóliával és beteszem a sütőbe.
Itt már csak 10-15 perc kell, hogy a bacon egy kicsit megpiruljon. Köretként sült burgonyát adok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.