Elkészítés: A szárnyakat megtisztítom. Pácot készítek: 1 evőkanál Erős Pistát, 2 evőkanál Édes Annát, 1 evőkanál mézet és fél evőkanál fűszersót összekeverek. Beleforgatom a szárnyakat a pácba, majd zacskóba helyezem őket, és beteszem a mélyhűtőbe. (Szerintem a mélyhűtőben pácolódnak a legjobban a húsok.)
1-2 nap múlva kiveszem, kiolvasztom.
Előmelegített sütőben először alufólia alatt puhítom, majd grillezem. Akkor jó, ha a szárnyak csücske letörik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.