Elkészítése: A szalonnát apró kockára vágom és kisütöm. Kiszedem a zsírból, félreteszem hûlni. A kockára vágott kenyeret a szalonna zsírjában aranyszínûre megpirítom. Ezt is kiszedem a zsírból, és féreteszem hûlni. A tojásból, a lisztbõl és a vízbõl galuska keménységû tésztát készítek, majd beleteszem a sült szalonna kockákat és a kenyérkockát, összekeverm és lobogó forró vízbe szaggatom. Mikor feljött a tetejére, még egy kevés ideig kb. 2-3 percig fõzöm, leszûröm és már el is készült.
Vadashoz kitûnõ köret
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.