Elkészítés: A vízbe beletesszük a vajat, a sót, forrni tesszük, és ha felforrt, 10 dkg lisztet állandó keverés mellett belekeverünk. Ha felforrt, levesszük a tűzről. Langyosra hűtjük, és a 4 tojást egyenként beleütjük, de minden tojás után megkeverjük. Egy tepsit bezsírozunk, és bespricceljük vízzel, a masszából 20 db kis gombócot rakunk egymástol 3-4 cm távolságra. A meleg sütőbe egy kis vizet teszünk, hogy gőz keletkezzen, tepsit betesszük, és 10 percig az ajtót nem nyitjuk ki. Szép pirosra sütjük. Ezek belül teljesen üresek lesznek!
Töltelék: 3 tojás sárgáját 8 dkg liszttel, 8 dkg cukorral, vaníliával és 1 dl tejjel simára elkeverünk. 4 dl tejet forralni teszünk, ha forr, folytonos keveréssel ezt a pépet hozzáadjuk. Ahogy felforrt, azonnal levesszük a tűzről, és a már közben felvert tojasfehérjét hozzákeverjük. A fánkokat szélességükben kettévágjuk, krémmel megtöltjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.