Elkészítés: A csirkecombokat megtisztítjuk, lehúzzuk a bőrüket. Ezután sóval ízesítjük. Paprikás, borsos lisztbe beleforgatjuk, majd az olajjal kikent tepsibe felsorakoztatjuk őket. Fele-fele arányban a kétféle sajtból annyit reszelünk, hogy teljesen elfedje a combokat. (Bátran szórjunk rá sajtot!!) A tejfölt összekeverjük 2-3 púpos evőkanál paprikás-borsos liszttel és a sajtra öntjük. Ezután fóliával letakarjuk, 45 percig 7-es fokozaton sütjük, amíg megpuhul a hús. (Ez villával könnyen ellenőrizhető). Ezután pedig levesszük a fóliát, és még 15 percig pirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.